Connect with us

Glas naroda

Policijski narko kartel i Kavčani spremali teror nakon izbora 2020.!?

Published

on

Pripadnici kavačkog kriminalnog klana i policajci sa njihovog platnog spiska, ali i njihovi saradnici, razmatrali su mogućnost da i “napadom” na žene-poslanice sabotiraju formiranje vlasti nakon izbora 2020. godine i pada DPS-a, prenose Vijesti.

U jednom od razgovora vođenih preko Skaj aplikacije, navode da bi najbolje bilo “napasti” žene na poslaničkim listama, konstatujući da “su one samo dekor”…

“Siguran sam da tamo ima mnogo njih koji se mogu ‘napasti’, naročito oni koje samo drže kao dizače ruka i uvijek mogu mnogo, mnogo stvari da izmisle da sruše i ne dozvole formiranje Vlade”, šalje jedan od njih Petru Lazoviću.

Prethodno, dostavlja mu spisak svih poslanika Demokratske Crne Gore, Građanskog pokreta URA, Socijalističke narodne partije, Pokreta za promjene, Nove srpske demokratije i Demokratske narodne partije.

To proizilazi iz transkripata njihovih razgovora koje su vodili preko kriptovane Skaj aplikacije, koje je Agencija Evropske unije za sprovođenje zakona dostavila crnogorskim istražiteljima.

“Demokrate 10. Aleksa BečićMiodrag LekićZdenka PopovićDragan KrapovićBoris BogdanovićMomo KoprivicaDanilo ŠaranovićTamara VujovićAlbin ĆemanVladimir Martinović. Ovo su de**li. Mladi i željni dokazivanja. Sve pi**a do pi**e, naročito Šaranović, Krapović i Koprivica, ali od straha rade sve što Bečić kaže. Ovaj Ćeman je musliman, Petnjičanin, ne znam kako se na njega osloniti da nešto hoće. URA 4 Dritan AbazovićMiloš KonatarBožena JelušićSrđan Pavićević. Dritan kr**en kojem je ovo sada dopalo šaka. Laje, priča, prijeti, pominje i jedne i druge sa mora kako mu prijete, a to je prije nabijanje cijene strancima kako je on nešto bitan. Konatar…samo radi šta mu Žarko Rakčević kaže i ne zanima ga ni Dritan ni ostali iz partije. A Žarko je gladan para uvijek. Jelušićka bu***a, Hrvatica koja je tu upala iz mržnje prema Milu, a već je napadaju i pljuju ovi iz DF kako je protiv Srba i Srbije. Da neko u Budvi ima kopču sa njim možda bi se šta moglo…”, šalje Lazoviću 23. oktobra 2020. osoba koja je na kriptovanoj Skaj aplikaciji memorisana kao MIKI1, a koja je koristila šifru 6O3HJE i u negativnom kontekstu pominje i Srđu Pavićevića

„Medojević, Radulović i Bošnjak najlajaviji, žene u DF su samo dekor“

Istog dana nastavlja sa spiskom poslanika koji su se tada dogovarali o vlasti:

“PZP poseban klub, a bili su dio DF. Nebojša MedojevićBranko RadulovićBranka BošnjakVladan Raičević, Jovanka Bogavac… Ovi su ti, naročito prvi troje, željni ministarskih pozicija… Najlajaviji”, piše ta osoba Lazoviću uz pogrdne komentare na račun poslanika Pokreta za promjene, ali i na račun Miloša Konatara.

Uz napomenu da i SNP ima poseban poslanički klub, iako su bili sa Demokratskim frontom, šalje spisak poslanika te partije:

“Vladimir Joković, Dragan Ivanović, Danijela Đurović, Dragan Vukić, Milosava Paunović. Ovi su najmekše krilo u sklopu DF. Najmanje ambicija i možda dobiju mjesto ministra sporta za ovog Jokovića i ništa više. Mada ima priča da će Ivanović kao bivši policajac biti ministar policije u šta sumnjam”.

Posljednja imena koja šalje su poslanika koji su tada činili okosnicu Demokratskog fronta:

Zdravko KrivokapićSlaven RadunovićSimonida KordićStrahinja BulajićJovan Vučurović, Jelena Božović, Radoš Zečević, Marko Kovačević, Milo Božović, Milan Knežević, Milun Zogović, Predrag Bulatović, Maja Vukićević, Dragan Bojović, Vladimir Dobričanin, Marko Milačić, Maksim Vučinić. Ove ne mogu da provalim. Kod njih su žene samo dekor, ništa se ni jedna ne pita, već su na listi samo zbog obaveze da moraju imati žene u partiji. Da li je to najlakše napadnuti preko muževa, ili ne, nijesam pametan”, šalje taj saradnik kavačkog klana.

Milačić je „Ruski igrač“, Knežević je „Vučićev čovjek“

Uz uvrede na račun Predraga Bulatovića, piše i da je Milačić “ruski igrač”, a onda Lazoviću spočitava da je njegov stric, doktor Ranko Lazović, stvorio Dobričanina: “…Dao mu posao, pasoš, vjenčao ga i ovaj mu okrenuo leđa”.

“Slaven je 30 god. u politici i nema banke žute, možda i sada izvisi kod ovih. Milan Knežević je 100 posto Vučićev (Aleksandar) čovjek. Milo Božović od Kana i ove bagre u Budvi, sa njima radi. Svi ostali su samo obični dizači ruka i poslušnici za platu od 2.000 eura”, piše taj Lazovićev sagovornik.

Kan je Budvanin Marko Ljubiša, kojeg policija označava pripadnikom budvanske kriminalne grupe, bliske škaljarskom klanu.

Nakon slanja imena poslanika, ali i svoje opservacije o njima, taj sagovornik Lazoviću pojašnjava i kakva je procedura ako uspiju da kupe nekoga.

Ako je sada ne formiraju, oni su potpuno ugasili. Tada je Milo (Đukanović) u obavezi da da mandat nekom drugom, a među njima kreće kasapnica”.

Petnaestak dana prije tog razgovora tadašnji predsjednik države Milo Đukanović mandat za sastav vlade dao je nosiocu liste Za budućnost Crne Gore Zdravku Krivokapiću.

Petar Lazović, tadašnji neformalni vođa Tima za podršku u policijskom sektoru kojim je rukovodio njegov otac Zoran Lazović, kompletnu prepisku prosljeđuje šefu kavačkog klana Radoju Zviceru, koga je dan ranije, takođe preko kriptovane aplikacije, pitao ima li “prodor u opoziciji da kupi barem jednog poslanika”.

U to vrijeme još nije bila formirana vlada, nakon parlamentarnih izbora na kojima je DPS izgubio trodecenijsku vlast.

Partije koje su se tada dogovarale o formiranju vlasti imale su jednog poslanika više u odnosu na dotadašnji režim DPS-a i njegovih partnera. Prelazak jednog od poslanika na “drugu stranu” mogao je značiti opstanak DPS-a na vlasti.

“Vijesti” su ranije objavile da su se policajci i kavčani dogovarali o tome da kupovinom ili nestankom jednog od poslanika obezbijede opstanak dotadašnje vlasti…

Glas naroda

Knežević: Pojedinci izmanipuslisali čestitog mitropolita Amfilohija

Published

on

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević kazao je za Srpsku RTV da su mu prijetili isključenjem iz crkve, jer se ,,drznuo da se suptorstavi švercerskom, kriminalnom lobiju, koji je imao uticaj na Crkvu”.

Naglasio je da su pojedinci izmanipuslisali čestitog mitropolita Amfilohija, te da bi mnogi oreoli bili okrnjeni ako ga budu vukli za jezik.

On je podsjetio da sada izlaze novi transkripti razgovora na Portalu ,,Libertas” sa novim junacima među kojima su ,,Stiv”, ,,Vampir”, s koji su, tvrdi, aktivno učestvovali u sprečavanju ulaska Demokratskog fronta u vlast.

“Stiv, ili Stevan Simjanović je doveden nekoliko sati prije onog čuvenog sastanka u manastiru Ostrog da razgovara sa mitropolitom Amfilohijem, kojem je predstavljen kao sekretar u američkom predstavništvu u misiji u Ženevi. On je Mitropolitu saopštio da mi ne treba da budemo dio Vlade i da on mora da uradi sve da do toga ne dođe. Postavlja se pitanje ko je jednog probisvijeta mogao da dovede do Mitropolita i kako je Stiv uspio da izvrši uticaj na njega, koji je posle toga tražio na sastanku u Ostrogu da mi ne uđemo u Vladu. Onda su mene optužili da sam bio ,,nepristojan”, jer sam se, zamislite, suprotstavio ,,namjeri Stiva Simjanovića, koji treba ili švercuje cigarete sa Mrkićem i sa “Vampirom”, da spriječi da DF uđe u Vladu”, rekao je Knežević.

On u emisiji “Sa Srpskom u centar” dodaje da su mu prijetili mi isključenjem iz Crkve.

Napadao me značajan broj sveštenika i njihovih familija jer sam se, zamislite, drznuo da se suptorstavim švercerskom, kriminalnom lobiju koji je, na žalost, imao uticaj na Crkvu. Hoće li mi se sad, posle četiri godine neko izviniti i reći ,,bio si u pravu”? Naravno da neće niko. Ipak, milo mi je što je izašla ova skaj prepiska da vidi čitava Crna Gora da su švercerski lobiji sastavljali Vladu. Ono što mi nije milo je što je izostala reakcija tužilaštva u ovom slučaju, jer je SDT godinu dana držalo predmet u fioci iako je jedanaestoro uhapšeno iz ovog predmeta, a Mrkić napustio Crnu Goru. Kako je napustio? Mislite li da mu nije dojavio neko iz tužilaštva ili policije. Zašto su neki ljudi na slobodi? Da li je raspisana crna interpolova potjernica za Simjanovićem? Ne nego je čak imao i policijsku pratnju, vozio ga je policijskim autom službenik a imao je i lažni diplomatski pasoš. I takav čovjek je sastavljao Vladu sa ovim švercerima cigareta. Prošvercujete sto miliona ili milijardu cigareta, napravite crkvu za 20.000 evra, dobijete sve moguće ordene i vi ste ,,apostol Crkve” dok sam ja izdajnik???”, upitao je Knežević.

Podsjetio je da su ga nazivali izdajnikom iako je uhapšen zajedno sa 17 poslanika DF-a kad je donesen Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

I to bez skidanja imuniteta. Posle toga su mi uhapsili i majku…Tada je značajan broj sveštenika i njihovih familija, preko društvenih mreža, vodio besprizornu kampanju protiv mene. Govorili su da sam ja tražio Mitropolitu da bude smijenjen, da sam ,,urlao” na njega i sve to. A ja sam mu samo rekao da nije pošteno da Srbi iz DF-a ne mogu da uđu u Vladu, jer su oni iznijeli onu pobjedu. Ja Mitropolitu ne zamjeram ništa, jer je taj čestiti čovjek izmanipulisan čak i od dijela sveštenika jer nije mogao svako da dođe kod Mitropolita crnogorsko-primorskog. Jedan broj sveštenika koji je bio zainteresovan da eliminiše DF jer je, vjerovatno, imao dobre odnose sa junacima ove skaj aplikacije i Simjanovića doveo u Ostrog kod Mitropolita nekoliko sati prije našeg razgovora u Ostrogu”, kazao je Knežević.

On tvrdi da su mu prijetili da je sve u Ostrogu snimljeno i poziva ih da sve što imaju objave “jer će se tada urušiti mitovi o mnogim ljudima”.

Zamislite kakva je sramota ozvučiti manastir Ostrog što najbolje govori o ljudima koji su u u tome učestvovali. Kao predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu imao sam pristup podacima kako su ozvučavali manastire, ko je učestvovao u tome, ko je bio na vezi sa agentima Agencije za nacionalnu bezbjednost. Mnogi će oreoli biti okrnjeni ako me budu vukli za jezik. To što su tada uradili dovelo nas je do situacije u kojoj se sad nalazimo. Znali su da im DF ne bi dozvolio da švercuju ni drogu ni cigarete. A Zdravko Krivokapić kaže sad nedavno da ga je da li v.d Centra bezbjednosti Podgorice Pavićević, ili ne znam ko, poveo u neku gluvu sobu i kazao mu da su ,,cigarete posao države”. Je li ga Zdravko prijavio? Vidite po prepiskama da je ovaj bivši v.d direktor policije Damjanović bio taksista Stivu. Ima li neko potrebe da reaguje oko toga? Nigdje u skaj prepiskama nema da se sa mnom neko dogovarao oko šverca ili ubistva. Znam da se Mrkić sretao sa Zdravkom Krivokapićem. Daka Davidović je tvrdio da Krivokapića ne poznaje osim samo iz studentske menze da bi kasnije saznali da su oni kumovi. Ovdje je nadležno tužilaštvo jer su tada Vladu sastavili ti ljudi. Stidi li se iko jer je pokušao da iznevjeri izbornu volju građana?”Dan pred predaju liste nam je jedno crkveno lice zaprijetilo da će povući Zdravka Krivokapića sa liste ako Pavle Popović (koji je trebao da dođe na moje mjesto) i još jedan čovjek blizak Krivokapiću, ne budu drugi i treći na listi. Marko Milačić i ja smo tada otišli na hram kod Mitropolita Amfilohija i objasnili mu šta rade određena crkvena lica koja dovode u pitanje široku koaliciju o čemu je Mitropolit Amfilohije nije ništa znao, bio je iznenađen. Uz pomoć Mitropolita zaustavili smo namjeru da na listi na mjesto dva i tri stave svoje ljude. Treba da bude sramota sve koji su učestvovali u igri manipulisanja čestitim Mitropolitom Amfilohijem, a meni je savjest čista “- kazao je Knežević., kazao je Knežević za Srpsku RTV.

(Srpska RTV)

Nastavi Citanje

Glas naroda

Medojević: Krivokapićeva ćerka pisala ambasadorki SAD u NATO zbog straha da će da joj hapse tatu!

Published

on

Krivokapić i Vampir su u ozbiljnom strahu da su sledeći na spisku za hapšenje u vezi kreiranja kriminalne grupe za šverc cigareta nakon formiranja 42. Vlade 2020 godine, tvrdi predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

„Objavljeni transkripti, hapšenje policijskog funkcionera Vasovića i najava novih hapšenja u vezi šverca cigareta , doveli su Krivokapića i njegovog šefa Vampira u ozbiljnu paniku. Naime, ćerka Zdravka Krivokapića poslala je ovih dana, pismo g-đi Julianne Smith US ambasadorki u NATO i direktoru SHAPE kancelarije u Briselu kako ima saznanja i „opravdanu bojazan“ da proruska Vlada u Beogradu preko svojih partnera u CG se sprema uhapsiti njenog oca koji je kao bivši Premijer bio pouzdani partner NATO alijanse“, saopštio je Medojević.

Dodaje da objavljivanje transkripta između članova duvanskih švercerskih kartela jasno dokazuje da je 42. Vlada formirana da se sačuva Đukanović i njegov bolesni mafijaški sistem i da se nastave svi kriminalni “poslovi” .

„Iz tog “političkog mućka” vlasnika Vijesti, djelova Crkve i duvanskih kartela nastao je politički monstrum i Vlada lažnih apostola, a iz nje politicki mutant DPS- PES. Činjenica je da nakon skoro 4 godine od pada DPS, ni Đukanović niti bilo koji drugi vidjeniji funkcioner DPS nijesu uhapšeni, a kamoli osuđeni. Dil se poštuje. Država propada. Politički sistem i institucije se raspadaju. Državom upravlja Viber Vlada. Stvarni otac ove “manjkave” Vlade (kako ju je u razgovorima sa liderima DF nazivao Mitropolit Amfilohije), kodnog imena Vampir ili Genije je razaslao svoje emisare po Beogradu i Banjaluci da pregovaraju da mu se pruži eventualno utočište i time izbjegne susret sa zakonom i pravdom. Još jednom, hvala vlasnicima Vijesti, fra Gojku i Vampiru na ovoj Vladi Krivokapića koja nije ni mogla biti ni bolja ni drugačija od onih koji su je formirali“, zaključio je Medojević.

Nastavi Citanje

Glas naroda

Knežević o mogućnosti da Đukanović postane funkcioner Alijanse: Obična laž, NATO ne zapošljava narkotrafikante!

Published

on

Na informaciju turskog portala “ Firtina Haber“ da devet članica NATO-a, među kojima je i Turska, rade na kandidaturi Mila Đukanovića za zamjenika generalnog sekretara NATO-a reagovao je biznismen, nekadašnji bliski saradnik i kum bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, Ratko Knežević.

On je vijesti turskog portala okarakterisao ka običnu laž.

Kako kaže, NATO ne zapošljava narkotrafikante i kriminalce.

– Ovo je jedna obična LAŽ. Prvo NATO ne zapošljava narkotrafikante i kriminalce, a drugo čovjek ne zna ni jedan jedini strani jezik. Kakva ološ! – napisao je Knežević na Iksu.

Nastavi Citanje

U Trendu