Connect with us

Glas Društvenih mreža

Ima li pravde: Sin policajca prebija maloljetnike po Podgorici a tužilaštvo ga ne zadržava u pritvoru!

Published

on

Bahati sin policajca krvnički prebija maloljetnike po Podgorici dok policija i Tužilaštvo ćute.

Uznemirenost, bijes i ljutnja – emocije su koje je prosječni čitalac imao dok je čitao novu vijest o prebijanju nedužnog tinejdžera u centru Podgorice, od strane – sada već prekaljenog nasilnika – Lazara Radulovića, sina policijskog funkcionera Uprave policije.
Lazar Radulović je prije dvadesetak dana lišen slobode zbog teškog prebijanja dječaka koji je sjedio sa drugaricama, ali je nažalost odmah pušten da se brani sa slobode.

Upravo takva odluka Suda ga je i ohrabrila da ponovi isto krivično djelo, ali ovog puta na štetu drugog lica, to jest tinejdžera koji je palicama pretučen samo što je nosio majicu sa obilježijima fudbalskog kluba koji se Raduloviću nije svidio.

Pozivamo nadležne institucije da u najhitnijem vremenskom roku liši slobode pomenutog Lazara Radulovića kako ne bi opet, po treći put, ponovio isto krivično djelo, sa možda još fatalnijim posledicama.

Istovremeno, pozivamo Unutrašnju kontrolu policije da po hitnom postupku ispita i postupanje njegovog oca, ranije pomenutog službenika policije, te utvrdi da li je vršio uticaj na kolege da budu blagonakloni prema njegovom sinu nasilniku.

Ovakvoj bahatosti se mora hitno stati na kraj, ukoliko ne mislimo da pustimo Radulovića da nečiju porodicu zavije u crno zbog svojih kriminalnih hirova.

(Crnogorski vremeplov)

Glas Društvenih mreža

Medojević: Pjevaj Veljoviću, kum ti je od šverca cigareta uzimao 10 puta više nego ti!

Published

on

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević pozvao je sa svog profila na mreži X nekadašnjeg šefa crnogorske (DPS) policije da „propjeva“!

Pjevaj kume Veljoviću! Što bi ti ležao za kuma, kad je kum uzimao od šverca cigareta 10 puta više nego ti! A kumara sad osniva stranku“, napisao je Medojević na X-u, aludirajući na najavu funkcionera DPS-a Duška Markovića da razmišlja da osnuje stranku.

Medojević je dodao da Veljović može da se ispovjedi funkcioneru DPS-a Jeftu Erakoviću, pa će on prenijeti Markoviću.

A ti se ispovjedi kod Jefta, pa neka on prenese kumari“, zaključio je Medojević.

Nastavi Citanje

Glas Društvenih mreža

Medojević: Najvažniji popis za budućnost Crne Gore je popis špijuna UDBE!

Published

on

Nastavi Citanje

Glas Društvenih mreža

Medojević: I vladu mr Bina i Dritanovu i ovu Mickejevu formiraju vojnici satanističkih centara moći

Published

on

Lider PzP-a Nebojša Medojević poručio je da je Crna Gora odavno u mreži satanista koji su čitav 20. vijek koristili svoju moć da izazivaju ratove i stradanja kako bi ostvarili svoj cilj – apsolutne vlasti i kontrole nad vladama i državama svijeta.

I vladu Mister Bina, i Dritanovu i ovu Mickejevu dominantno formiraju lokalni i regionalni vojnici ovih centara moći”, napisao je Medojević na svom FB nalogu.

Nastavi Citanje

U Trendu