Politika

Medojević: Kokainska vlada se formira da bi se nastavio šverc kokaina i cigareta i da bi se širila srbofobija i rusofobija!

Published

on

Plan duboke države za Crnu Goru je švercerska zona koja nikad neće biti dio EU! Zato se i formira kokainska vlada koju podržava 5-10 odsto birača i 100 odsto mafije!” napisao je na svom Fejsbuk profilu predsjednik PzP-a Nebojša Medojević.

Zato je Milo “pošteni demokrata i građanski političar a Sveto “mafijaš”. Đukanović je dio tih “specijalnih operacija duboke države “koje podrazumjevaju šverc narkotika, cigareta, oružja, pranje para, logistiku za kriminalce… Kolumbija na Jadranu“, napisao je Medojević.

Demokratija, slobodni izbori, pravna država, poštena Vlada, ekonomski razvoj nije plan duboke države za Crnu Goru.
Zato se formira ova kokainska Vlada, da bi se šverc kokaina i cigareta nastavio i da bi se širila srbofobija i rusofobija. Nema veze koliko košta. Šverc je najbolji u uslovima kriza i ratova. Lako je to opravdati “brigom za narod, penzionere, državu”. A oni sve bogatiji i bogatiji. A narod sve siromašniji, korupcija sve veća, kriminal sve jači, a država sve slabija. Vremenom se stvara kokainski narod, kokainska kultura, kokainski mentalitet. Pogledajte Kolumbiju i Meksiko. Zemlje sjajne istorije i tradicije, sada u haosu i bijedi“, dodao je Medojević.

Evo šta je profesor Univerziteta iz SAD Svetozar Stiv Pejović poručio studentima sa tribine na Univerzitetu Donja Gorica u Podgorici 2010 godine: “Mala Crna Gora ne treba da ide u integracije zato što su benefiti „ostanka po strani” mnogo veći od ulaska!

On je dodao da nemamo razloga da se plašimo da bismo bili izolovani. Pejović tvrdi da Crna Gora ima šansu da bude centar trgovine zabranjenim proizvodima ukoliko ne bi ušla u EU” , zaključio je Medojević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U Trendu

Copyright © 2021 Glasnaroda